Συνέντευξη Προέδρου Κυπριακής Αρχής Αντί-Ντόπινγκ στο δημοσιογράφο κ. Βόρι Καραγιάννη

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Αρχής Αντί-Ντόπινγκ (CyADA) Δρ Μιχαήλ Πέτρου παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο κ. Βόρι Καραγιάννη με θέμα την κατάσταση σε σχέση με το αντί-ντόπινγκ στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της CyADA Δρ Μιχαήλ Πέτρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο δημοσιογράφο κ. Βόρι Καραγιάννη. Στη συνέντευξη ο Δρ Πέτρου αναφέρθηκε στην κατάσταση σε σχέση με το αντί-ντόπινγκ στη χώρα μας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη λειτουργία της CyADA, στις υποθέσεις ντόπινγκ, στην επικείμενη αξιολόγηση της χώρας μας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντί-Ντόπινγκ (WADA), στους ελέγχους που πραγματοποίησε η CyADA σε συμπληρώματα διατροφής και τις σχέσεις της CyADA με τους αθλητικούς οργανισμούς στη χώρα μας.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΙΝΗ, στις 18 Σεπτεμβρίου 2011 και στο διαδικτυακό ιστότοπο sigmalive.com.

(Ανάτυπο της συνέντευξης στη εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ διατίθεται στα Σχετικά Αρχεία στην ιστοσελίδα της Αρχής ενώ το δημοσίευμα στο sigmalive.com είναι προσβάσιμο στη διεύθυνση http://www.sigmalive.com/sports/track/cyprus/419707 )